Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα και την υποστήριξη πάντα της ARNEG, η Frost- It Refrigeration AE κατέκτησε την κορυφή, σε ότι αφορά σέρβις και εξυπηρέτηση πελατών.

Με αμεσότητα και διάθεση πάντα, καλύπτει τους πελάτες της σε οποιαδήποτε ανάγκη, είτε είναι τεχνικό ζήτημα, βλάβη η απλά μια απλή διευκρίνιση μέσω τηλεφώνου.Τα συνεργεία της είναι στρατηγικά τοποθετημένα, καλύπτοντας κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Ετήσια περιοδική συντήρηση (σύμφωνα με τις κατασκευαστικές απαιτήσεις).

Τακτική συντήρηση (σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης).

Aμεση αποκατάσταση βλάβης. (μετά τη λήψη της βλάβης από το τηλεφωνικό κέντρο του τεχνικού τμήματος που λειτουργεί σε 24ΩΡΗ βάση, θα σταλεί από την εταιρεία μας αυτοκίνητο / κινητό συνεργείο με αποθήκη ανταλλακτικών, τεχνικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνίτη για την αποκατάσταση της βλάβης σε χρονικό διάστημα 3-4 ωρών).

Ετήσια προγραμματισμένη ενημέρωση / εκπαίδευση από εργοδηγό της εταιρείας μας των υπευθύνων κάθε καταστήματος για τη σωστή χρήση και διαχείριση του εξοπλισμού.

Τήρηση ανά κατάστημα βιογραφικών στοιχείων συντήρησης / βλαβών, κατάσταση ψυκτικών μηχανημάτων και ψυγείων, για την καλύτερη εσωτερική οργάνωση και ανταπόκριση της εταιρείας μας, αλλά και για οποιαδήποτε χρήση των πελατών.

Μηνιαίο οπτικό έλεγχο με επίσκεψη εργοδηγού της εταιρείας για την επιβεβαίωση της καλής λειτουργίας του εξοπλισμού και συλλογή παρατηρήσεων από το προσωπικό του καταστήματος. Σκοπός αυτής της υπηρεσίας πέραν της επιβεβαίωσης για την καλή λειτουργία του εξοπλισμού είναι η συνεχής επαφή της εταιρείας μας με το προσωπικό και τους διαχειριστές των καταστημάτων.

Τεχνική εξυπηρέτηση με on line παρακολούθηση της λειτουργίας των ψυγείων μέσω λογισμικού διαχείρισης και καταγραφής των θερμοκρασιών όλο το 24ώρο.